• Suomalainen verkkokauppaValituilla henkilökohtaisilla keksinnöillä.
  • Pakkaamme joka päiväToimitus 1-3 päivää GLS:
  • llä Toimitus vain 9 € staEi piilotettuja maksuja
  • Ei hässäkkää14 päivän täysi palautusoikeus
  • Ilmainen toimitusOsta 100 €: lla ja saat ilmaisen toimituksen

Ehdot ja yksityisyyssuoja

Noudatamme kaikkia tämän alan lainsäädännön vaatimuksia, jotta voit ostaa verkossa ja erityisesti meidän verkkokaupassamme. Olemme ryhmitelleet tuotteemme, joten voit helposti löytää etsimäsi. Jos olet epävarma, soita tai kirjoita meille

 Mottomme on: Kaikkiin tilanteisiin löytyy ratkaisu. 

 Voit puhua todellisten ihmisten kanssa, joten älä epäile ottaa yhteyttä jos sinulla on kysymyksiä. 


Ystävällisin terveisin. 

 Merete Sjögren

Tässä on nimemme ja yhteystietomme: 

www.ronto.fi 

Kimbrer AB 

Stillmansgatan 9

212 25 Malmö

VAT Reg. 556931-5426 

Sähköpostiosoite: info@ronto.fi

Puhelin +45 46 40 12 95 

 

Vastaava: Merete Sjøgren 


OSTOEHDOT 

Hinta: Hinnat sisältävät 25% arvonlisäveroa. Hinnat eivät sisällä muita veroja tai maksuja. 

Ostaminen: Tilattaessa kauppa syntyy vasta kun olemme vahvistaneet tilauksen sähköpostitse. Tilausvahvistus lähetetään automaattisesti tietokannastamme. Pidätämme oikeuden korjata jälkikäteen mahdolliset virheet, jotka liittyvät annettuun hintaan, toimitusaikaan, loppuunmyytyihin tuotteisiin jne. 

Emme tee sopimuksia alaikäisten kanssa (alle 18) ilman vanhempien suostumusta 

Toimitus: Pyrimme toimittamaan tilatut tuotteet niin nopeasti kuin mahdollista – useimmiten 1-2 työpäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Pyhäpäivien yhteydessä toimitusaika voi olla pitempi. 

Jos sinulla on erityistoive saada paketti nopeasti tai ennen tiettyä päivämäärää, kirjoita se ruutuun tilauksen yhteydessä. Pyrimme täyttämään toiveesi mahdollisuuksien mukaan. 

Rahti: Lähetämme kirjatyynyn postin välityksellä. Veloitamme postikuluja 9,00 € 


Toimituksen viivästyminen: Jos toimitus viivästyy jostakin syystä, ilmoitamme siitä sähköpostitse. Sinulla asiakkaana on oikeus purkaa kauppa viivästymisen yhteydessä. Teemme aina parhaamme hoitaaksemme toimituksen. Saattaa olla aikoja, jolloin tilausta on mahdoton toimittaa, esimerkiksi jos tavarantoimittajamme ei noudata sitoumustaam meille. Viivästymisen vuoksi ei makseta korvauksia. 

Kuljetusvahingot: Me vastaamme kuljetukseen liittyvistä vahingoista varastostamme asiakkaalle. Asiakas vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä kuljetusvahingoista. 


Oikeus perua kauppa: 


Ostajalla on oikeus kuluttajasuojalain nojalla perua kauppa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Asiakas vastaa tuotteen palauttamisen yhteydessä postikuluista. Takaisinmaksu suoritetaan 30 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme saaneet tiedon kaupan peruuntumisesta. Tee ilmoitus osoitteeseen info@ronto.fi. 


Reklamaatiot: 


Ruotsalaisen kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus esittää valitus kolmen vuoden kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tässä tapauksessa The Book Seat / Kimbrer Ide AB vastaa postikuluista. Hyvitämme asiakkaalle 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme vastaanottaneet tiedon että asiakas palauttaa reklamoidun tuotteen. 

Tee reklamaatio seuraavasti:- 

Ota yhteyttä meihin info@ronto.fi  

- ensisijaisesti yritämme korjata tuotteessa olleen virheen 

- Mikäli se ei ole mahdollista, toimitamme asiakkaalle vastaavan uuden tuotteen 

- Mikäli vastaavaa tuotetta ei ole saatavilla, palautetaan asiakkaalle reklamoidun tuotteen arvo. 


Saadaksesi tietää tarkemmin reklamaatiomenettelystä klikkaa tästä päästäksesi Allmänna Reklamationsnämdenin (kuluttajavalituslautakunta) kotisivulle. Riita-asioissa seuraamme kuluttajavalituslautakunnan suosituksia. 


Maksaminen: 

Teemme yhteistyötä Klarnan kanssa ja hyväksymme myös Visa- ja Master Card –luottokorttimaksut sekä suoramaksun pankista (Handelsbanken, Swedbank, SEB, Nordea) maksuvälineenä Klarna Checkout –napin kautta. Kuitissa lukee, että maksu on suoritettu Kimbrer AB:lle, joka on ostotapahtuman vastaanottava osapuoli verkkokaupassa. 

Noudatamme ruotsalaista etäkauppalakia. Kun maksu suoritetaan luottokortilla, summa varataan luottotililtä ja otetaan sieltä lopullisesti vasta kun tuote lähetetään. Ei muita maksuja, koskaan emme voi varata suurempaa summaa kuin minkä olet hyväksynyt ostaessasi tuotteen. 


Maksuturva: 

Elektorinen maksu käyttää salattua menetelmää (SSL – Secure Socket Layer), jonka voi lukea vain PBS / Klarna. Meillä Ronto.fi : ssä tai muilla luvattomilla henkilöillä ei ole pääsyä kortin tietoihin, koska ne ovat salatussa muodossa. Maksu Mastercard- tai Visa-kortilla, jossa annat kortin numeron, voimassaoloajan ja kontrollinumeron, tarjoaa tässä muodossa yleensä parhaimman suojan. 


Palautukset: 

Jos kadut ostostasi, voit palauttaa tuotteen 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun vastaanotit sen. Tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi sen. Siksi on tärkeää, että pakkaat sen huolellisesti. Lähetä tuote seuraavaan osoitteeseen ja lähetä samanaikaisesti sähköpostiviesti, jotta tiedämme että tuote on tulossa sinulta. Sähköpostiosoite: info@ronto.fi. 


DDP / Webshoplageret. 

Att Kimbrer AB / mrk. retur 

Pumpvägen 2 

243 93 Höör
 


Takuu: 

Kaikilla tuotteilla on ruotsalaisen kuluttajansuojalain mukainen kolmen vuoden reklamaatio-oikeus. Mikäli tuotteessa ilmenee virhe kolmen vuoden kuluessa ostopäivästä (ei koske normaalia kulumista), voit reklamoida virheestä. Virheilmoitus on tehtävä kohtuullisessa ajassa. Jos vastaanotat virheellisen tuotteen tai jotakin puuttuu, ota välittömästi yhteyttä jotta voimme auttaa sinua. 


Asiakaspalvelu: 

Olemme avoinna ma - pe klo 9.00 - 16:00, puhelin +45 46 40 12 95, tai sähköpostitse info@ronto.fi. Vastaamme sähköposteihin mahdollisimman pian, mutta viimeistään 48 tunnin kuluessa. 


Yksityisyys, turvallisuus ja henkilötiedot: 

Noudatamme ruotsalaista henkilötietolakia. Tilatessasi luovutat meille henkilötietosi: nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi. Tilauksen yhteydessä hyväksyt, että nämä tiedot talletetaan meille ja että voimme käyttää niitä täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan asiakkaana. Tietojasi ei koskaan siirretä, myydä tai luovuteta kolmansille osapuolille. Kaikki tiedot talletetaan turvallisesti ja ainoastaan Kimbrer-Iden luotettavat työntekijät pääsevät niihin käsiksi.