• Suomalainen verkkokauppaValituilla henkilökohtaisilla keksinnöillä.
  • Pakkaamme joka päiväToimitus 1-3 päivää GLS:
  • llä Toimitus vain 9 € staEi piilotettuja maksuja
  • Ei hässäkkää14 päivän täysi palautusoikeus
  • Ilmainen toimitusOsta 100 €: lla ja saat ilmaisen toimituksen

Keitä me olemme?

Yrityksemme Kimbrer-Ide Tanskassa on toiminut jo vuodesta 1986 ja on vuosien varrella myynyt monia erilaisia ​​tuotteita. 

 Täällä yrityksessä houkuttelee mielenkiinto fiksuihin ja tehokkaisiin ratkaisuihin arjen pieniin ja suuriin haasteisiin. 

 Olemme pieni ryhmä ihmisiä, jotka työskentelevät kolmessa yrityksessämme kaikilla hyvillä ideoillamme neljässä Pohjoismaassa. Tämä edellyttää, että "me ryöstämme fiksuina". 

 Olemme toimineet vuodesta 1986. Ensimmäisen tuotteemme nimi oli; AUTO LOCK, se oli keltainen varkaudenesto auto, joka lukitsi käsijarrun ja vaihdevivun yhdessä. Tuolloin varasto oli keittiön oven takana ja sängyn alla olevat pahvilaatikot :-)) 

Siitä lähtien olemme neuvotelleet monista asioista ja kaikki on tietysti kehittynyt.Nykyään meillä on toimisto ja varasto Sarpsborgissa / Norjassa, toimisto Malmössä / Ruotsissa, joka myy myös Suomeen, kun taas Tanska on tukikohtamme. Kaikki tavaramme EU: hun lähetetään päivittäin varastostamme Lundissa / Ruotsissa ja tavarat EU: n ulkopuolella Sarpsborgissa Norjassa. 

 Sen on oltava fiksu ja tehokas menestyäkseen. 

 Lyhyesti kahdesta päästä kaiken takana: 

 Merete on pomo ja hänellä on hyvä nenä suurille ideoille, suunnittelulle ja toiminnallisuudelle. Jos tuote ei vastaa kaikkia, se ei tule hyllyille! 

 Jesper on koulutettu Grönlannissa 11 koiran kanssa (Sirius), joten hän tietää, miksi tuotteiden on oltava sekä toimivia että tehokkaita. 

 Muodostamme yhdessä kumppanin, joka älykkäästi ja tehokkaasti muuttaa ideat toimiksi asiakkaidemme hyödyksi. 

 Tänään olemme myyneet yli 130 000 Bookseat -tuotetta ja lähestymme pian 1000 HandiRackia.