• Suomalainen verkkokauppaValituilla henkilökohtaisilla keksinnöillä.
  • Pakkaamme joka päiväToimitus 1-3 päivää GLS:
  • llä Toimitus vain 9 € staEi piilotettuja maksuja
  • Ei hässäkkää14 päivän täysi palautusoikeus
  • Ilmainen toimitusOsta 100 €: lla ja saat ilmaisen toimituksen

Optimoi mukavuus lukiessasi

Anna kirjan, kaulan ja käsivarsien levätä lukeessasi

Optimoi mukavuus lukiessasi

Anna kirjan, kaulan ja käsivarsien levätä lukiessasi

Miksi Bookseat

Lukuvapaus

Bookseat tekee lukuhetkestäsi vaivattoman ja helpon ilman niska- tai hartiakipuja. 

Kirjatuen avulla nautit lukemisesta pikään.


Monikäyttöisyys

Booksetatia voi käyttää kirjoja ja tabletteja lukiessa

Kestäv ja kevyt

Bookseat on valmistettu hienosta ja kestävästä Alcantara- huonekalukankaasta. 

Se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja pienellä määrällä saippuaa. Bookseat on täytetty polystyreenipalloilla ja se painaa vain 250 grammaa.

Hyväksi todettu

Useat tunnetut yhdistykse, kuten Tanskan IdenSagen sekä reuma- ja diabetesyhdistys suossittelevat sen käyttöä jäsenilleen

Osta se täältä tai kirjakaupasta!

Palkittu lukutyyny


Euroopan talous- ja sosiaalikomitea (ETSK) myönsi Bookseatille v. 2014 voittajapalkinnon. 
"The European Award for sustainable Design" -kilpailussa. Bookseat sai tunnustuksen kolmessa eri kategoriassa: "Paras parhaista" luokassa "huonekalut ja sisustus" Erioimainen muotoilu" sekä "Vuoden innovaatio"

Raskaiden kirjojen pitkäaikainen lukeminen voi aiheuttaa käsien puutumista ja huonon lukuasennon. Tähan ongelmaa keksi eräs australialaisnainen ratkaisun. Hän kehitteli pienen "hernepussin" kirjoille ja tableteille - ja kutsui tuotetta Bookseatiksi.

Sopii kaikenikäisille

Emme piiloutu Tarinamme

Yrityksemme Kimbrer on toiminut vuodesta 1986 ja on vuosien varrella myynyt monia erilaisia ​​tuotteita. Tuotteitamme yhdistää innovatiivinen ajattelu ja ainutlaatuiset ratkaisut asiakkaiden tarpeisiin. Siksi ideoimme jatkuvasti uusia tuotteita. Osallistummeuseita kertoja vuodessa messuilla kotimaassa ja ulkomailla saadaksemme inspiraatiota ja nähdäksemme uusimmat trendit. Tarjoamme ratkaisuja, joita ei ole Pohjoismaissa aiemmin nähty. 
Yrityksemme Pohjoismaiden sivukonttorit sijaitsevat: Sarpsborgissa Norjassa, Malmössä Ruotsissa, josta myynti tapahtuu Suomeen, ja tietysti Tanskassa, joka toimittaa tuotteita myös Färsaarille, Grönlannille ja Islannille. Nämä alueet muodostavat Pohjoismaiden markkinamme, josta olemme erittäin ylpeitä. 
Vuonna 2010 matkustimme Australiaan ja löysimme sattumalta eräästä kirjakaupasta Bookseat-lukutyynyn. Tuote herätti kiinnostuksemme ja päätimme kokeilla sitä. Huomasimme pian, että käsissämme oli jotain hyvin erityistä. Löysimme tuotteen, jollaiseen emme olleet missään Pohjoismaissa törmänneet saati tuoteideaan, joka mahdollistaisi kirjojen vaivattoman ja helpon lukemisen käsiä rasittamatta. 
Olimme yhteydessä erääseen australialaiseen yritykseen ja saimme yksinoikeuden Bookseat-lukutyynnin myyntiin Pohjoismaissa. Meille on suuri ilo ja kunnia voida tarjota tätä upeaa tuotetta kaikkien käyttöön. 
Toivomme sinulle nautinnollisia lukuhetkiä! 
Merete ja Jesper 
Kimbrer AB.
Pohjoismainen Bookseat-maahantuoja 
Puh.: +45 4640 1295