• Suomalainen verkkokauppaValituilla henkilökohtaisilla keksinnöillä.
  • Pakkaamme joka päiväToimitus 1-3 päivää GLS:
  • llä Toimitus vain 9 € staEi piilotettuja maksuja
  • Ei hässäkkää14 päivän täysi palautusoikeus
  • Ilmainen toimitusOsta 100 €: lla ja saat ilmaisen toimituksen

HandiRack - kattoteline yksinkertaisella ja kätevällä tavalla

✔ Sopii useimpiin autoihin kattovarsilla ja ilman

✔ Hyväksytyt kattotelineet, joiden kantavuus on 80 kg 

✔ Voi olla aina auton tavaratilassa 

✔ Helppo ja nopea asennus

€ 109,90

HandiRackin puhallettava kattoteline

Miksi HandiRack?

AINA autossa

Se vie melko vähän tilaa pakattuna, 40 cm x 20 cm.


Tämä tarkoittaa, että se voi aina olla autossa, joten sinulla on se valmiina, kun joudut yhtäkkiä ajamaan asioita, jotka ovat liian suuria, jotta ne voisivat olla autossa.

 

 


Kestävä ja kevyt

HandiRackin puhallettava kattoteline on uskomattoman vahva ja turvallinen. Se on täysin kansainvälisesti tunnustetun kattotelineiden / kattotangon turvallisuusstandardin ISO / PAS 11154 mukainen. HandiRack on valmistettu kestävästä 400D nylonista, ja jokainen PVC-puhallin on testattu tiukasti tuotannon aikana. 

Koko sarja painaa vain 2 kg.

HandiRack med kajak og handirack indhold

Useita vaihtoehtoja

HandiRack voi käyttää kaikkea mitä "vanhanaikaisia" kattotelineitä käyttää, pystyy käsittelemään jopa 80 kg: n painoisia, ja olemme nähneet esimerkkejä siitä, kuinka kuljettaa kaikki sängyistä pieniin veneisiin!

 Ja HandiRackia ei tarvitse vaihtaa - kun vaihdat autoa! 
 

PERUSTESTI

HandiRack on loistava keksintö, jota kehitettiin edelleen 10 vuoden aikana, ja se on tänään myynyt yli 250 000 maailmanlaajuisesti. 
Koska emme ole olleet markkinoilla Suomessa niin kauan, voi olla idea tarkastella TrustPilotia, joka on tarkoitettu HandiRackille Isossa-Britanniassa.

(Ajattelemme tehdä hiukan paremmin: O)


Entä talvi?

Handirack voidaan yhdistää Handiholdall-kattopusseihin, mikä on halvin ratkaisu Suomessa täydelliseen kattokuormausjärjestelmään!
HandiKomplet Suuri - HandiRack + HandiHoldall 400 L
€ 265,80€ 269,00
HandiKomplet pieni - HandiRack + HandiHoldall 175L
€ 228,90€ 209,90
HandiHoldall 400 L / Vedenpitävä
€ 199,00
HandiHoldall 175L / Vedenpitävä
€ 159,00
HandiHoldall 330L / Vedenpitävä
€ 129,00
Helpot kattotelineet / HandiRack
€ 109,90

Sopii melkein kaikkiin autoihin:
Koska uusi HandiRack on niin joustava, että se sopii melkein kaikkiin henkilöautoihin, sekä 2, 3, 4 ja 5 oveen, kattohyllyillä / kiskoilla tai ilman. Se on melkein vain avoimet urheiluautot, joissa on kangaskatot, joita HandiRack ei voi käsitellä. 
Koska HandiRack sopii useimpiin autoihin, se sopii myös seuraavaan autoosi, toisin sanoen sinun ei tarvitse mennä ulos ja ostaa uusi kattoteline vain siksi, että olet vaihtunut uuteen autoon.

Aina autossa:

HandiRack-kattoteline on loistava idea. Se vie melko vähän tilaa (40 cm x 20 cm, kuten pieni makuupussi) pakattuna, joten se voi aina olla autossa, joten sinulla on se valmiina, kun joudut yllättäen ajamaan asioita, jotka ovat liian suuria olla autossa. Esimerkiksi, kun olet käynyt IKEA: lla tai rakennusmarkkinoilla tai tarvitset vain tikkaita.Se on täydellinen loma, päivittäisiin asioihin tai melontaan ja melontaan.  

Tiesitkö, että HandiRack-kattoteline toimii käsi kädessä muiden tuotteidemme kanssa? Esimerkiksi HandiHoldall, pehmeä kattorasia? HandiRack ja HandiHoldall ovat loistava vaihtoehto tavallisille metallikaiteille ja koville kattorasioille.

Se ei korjaa autoa:

Kuten edellä mainittiin, varmista, että autosi katto on puhdas ja kuiva ja että HandiRack-laitteen alaosa on myös puhdas. Puhdas auton katto tulee aina pyyhkiä kuivalla liinalla ennen kuin asetat sen HandiRackiin, joten olet varma, ettei mikään voi naarmuttaa maalia.HandRack on ajaa tuhansia mailia, tuhansilla eri autoilla, useilla tuhansilla ihmisillä. Käytännöllinen testi todellisuudessa. 

Olisi valhetta sanoa, että vuodesta 2006, kun HandiRack ilmestyi markkinoille, autoon tai kahteen ei ole koskaan ollut pieniä naarmuja, mutta jos noudatat neuvoja katon pyyhkimiseen ennen asennusta, et saa naarmuja kattoon, aivan kuten tuhannet muut käyttäjät eivät ole saaneet naarmuja kattoon. 

Jos olet edelleen huolissasi naarmuuntumisesta, voit ostaa lisäosana pienen viltin laittaaksesi HandiRackiin. HandiRack on uusi Ruotsissa, joten emme voi vielä näyttää tyytyväisiä asiakkaita täällä, mutta Yhdistyneessä kuningaskunnassa sitä on myyty vuodesta 2006. Siksi viittaan heidän Trustpilotiin, jolla on yli 500 mielipidettä ja luottamuspiste / luokitus 9.4 / 10. Katso itse täällä: Trustpilot 

Koska sinun on noudatettava näitä yksinkertaisia ​​neuvoja auton katon kuivaamisesta ennen käyttöä, me, Kimbrer AB, ei voida pitää vastuussa maalisi naarmuista.

Se on turvallista:

Uusi HandiRackin puhallettava kattoteline on uskomattoman vahva ja turvallinen. Se on kansainvälisesti hyväksytyn kattokiskoturvallisuusstandardin ISO / PAS 11154 mukainen. HandiRack on valmistettu vahvasta 400D-nylonista, ja jokainen PVC-puhallin on testattu tiukasti tuotannon aikana. Täytä se ilmalla ja kiinnitä autoosi on turvallista. 
Muista, että myös renkailla, joilla autolla ajataan, on ilmaa, kun niitä kuormataan paljon kovemmin.

Älä päästä perävaunua irti, kun menet kotiin rakennusmarkkinoilta:

Kuvittelemme, että perhe tulee IKEAan tai rakennusmarkkinoille. Lähes kaikki heillä on siellä liian tilaa vievää, jotta niitä voisi olla auton sisällä. Olipa kyseessä lastenhuoneen kirjahylly tai uudet taulut ulkotielle, se on liian pitkä, leveä tai korkea, jotta sitä voidaan pitää auton sisällä. Tällainen asia ei usein ole yllättävää, eikä kukaan ollut ajatellut laittaa kaiteita. Mitä tapahtuu nyt? Jos perhe on fiksu, heillä on aina puhallettavat kattotelineet autossa, koska ne vievät vain vähän tilaa kuin hyvin pieni makuupussi (40 x 20 cm / 2 kg) Muutamassa minuutissa kaikki on asennettu, tosiasiassa paljon nopeammin kuin se vie asenna yleiset, kovat kattotelineet / tavaratelineet.Ja sitten kuljettaa se kotiin kaiken katolla ... 

Ilmatäytteinen kattoteline on myös fiksu sijoitus. Miksi? 
• Se maksaa alle puolet tavallisesta kattotelineestä / taakkatelineestä 
• Jos vaihdat autoa, sinun ei tarvitse ostaa uusia kalliita kattotelineitä. (Jokaisella malli / vuosikerta on eri suluissa jne.)

Asennettu muutamassa minuutissa.

Uusi puhallettava kattoteline, asennettu muutamassa minuutissa. Katso video sivun alapuolella 

Avaa vain auton ovet, vedä vyöt oviaukkojen läpi, kiristä ja täytä 4 turvatyynyä mukana toimitetulla HandiPumpilla. 

HandiRackilla on kuorma jopa 80 kg (hiukan erilainen yksittäisen autonvalmistajan suositusten mukaan). Se on yhteensopiva useimpien 2, 3, 4 ja 5 ovien autojen kanssa (paitsi avoimet autot ja pienemmät kuorma-autot). 

Katolla olevien asioiden kiinnittämiseksi jokaisessa puhallettavassa kattohyllyssä on 5 kiinteää metallia 'D' -renkaita ja 2 3 metrin hihnat. 

Yksi tärkeä asia: sinun tarvitsee vain varmistaa, että auton katto on puhdas ja pyyhitty, niin katolla ei ole naarmuja. Irrota ilma käytön jälkeen, vapauta hihnat ja poista puhallettava kattoteline. Nyt voit kääriä sen, laittaa sen pussiin ja laittaa sen uudelleen tavaratilaan. Valmis ratkaisemaan seuraava tehtävä!

Se on niin yksinkertaista!


Kuvia käyttäjiltä

Haluaisimme kuulla kaikilta HandiRack-käyttäjiltä - ja haluaisimme saada kuvia siitä, mihin olet käyttänyt matkapuhelinta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen jwa@ronto.fi